Υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές Ιανουαρίου 2015

Σύντομο σχετικό βιογραφικό

Κάρτα υποψηφίου βουλευτή Ξάνθης με το Ποτάμι Σπυρίδωνα Μουρούτσου
Σπυρίδων Μουρούτσος
Καθηγητής Πανεπιστημίου – Τμήμα ΗΜ&ΜΥ / ΔΠΘ
Υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης

Ήρθε στην Ξάνθη ως ένας από τους πρώτους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης το Νοέμβριο του 1975. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του και ξεκίνησε να εργάζεται στη βιομηχανία της περιοχής. Αργότερα, αφού ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή, εκλέχθηκε Λέκτορας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης όπου είναι σήμερα Αναπληρωτής Καθηγητής στο αντικείμενο της Μηχανοτρονικής και του Αυτοματισμού Συστημάτων. Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών και τεχνικών βιβλίων και άρθρων και μέχρι το 2002 είχε ήδη διδάξει σε όλα τα Τμήματα του ΔΠΘ στη Θράκη, καθώς και σε πολλά σεμινάρια σε πληθώρα τεχνικών θεμάτων. Είναι αξιολογητής και εμπειρογνώμονας σε ερευνητικές προτάσεις, ερευνητικά προγράμματα, στο ΕΣΥΔ και στη ΓΓΕΤ. Ο Σπυρίδων Μουρούτσος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.


Δραστηριότητα στα κοινωνικά δίκτυα

2 weeks ago

σ τ ε λ ι οσ ...

View on Facebook

bon appétit 😉Apparently, when the Brexit Special is on the menu, there is nothing better that you can order. However, when Richard Wilson, a man we best know as Victor Me... ...

View on Facebook

Με την ευκαιρία της γιορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ εύχομαι ολόψυχα, στους μουσουλμάνους φίλους μου αλλά και σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες, υγεία, δημιουργία, ευημερία και πολλές οικογενειακές χαρές!
Χρόνια πολλά, ειρηνικά, δημιουργικά, με αγάπη.
...

View on Facebook

3 months ago

Σπυρίδων Μουρούτσος

😞Το Ποτάμι αποχαιρετά την υπέροχη Ρίκα | Ανακοίνωση από #topotami για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη

Μια αντισυμβατική αρχόντισσα ήταν η Ρίκα. Μορφωμένη, δημιουργική, ευαίσθητη, αιρετική, που ποτέ δεν επαναπαυόταν στις δάφνες της. Ρίκα σε ευχαριστούμε για όλα. Για τις ανησυχίες σου που ποτέ δεν έπαψαν να μας αφυπνίζουν. Σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που έκανες, για όλα αυτά που προσπάθησες, για όλα αυτά που έλεγες. Για το γέλιο σου που γέμιζε τις ψυχές μας αισιοδοξία, για τα ανυπέρβλητα κείμενα σου. «Δεν μπορώ να γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια», έγραφες, «σημασία έχει ότι συναντηθήκαμε και δεν διασταυρωνόμαστε βουβοί, σαν πλοία μέσα στη νύχτα». Καλό ταξίδι κορίτσι μας, καλό ταξίδι. Αν και να ξέρεις ότι η απουσία σου άπλωσε και άλλα σύννεφα σε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι.

Η Ρίκα τον Σεπτέμβριο του ’15 επέλεξε να είναι υποψήφια με το Ποτάμι στην Μαγνησία. Στην νησιωτική Μαγνησία ήταν ο νους της – «ένα διαμάντι της Ελλάδας που πρέπει να πάρει την αξία που του αντιστοιχεί». Μετά έφυγε για την Αυστραλία και όταν γύρισε ανέλαβε Πρέσβειρα Απόδημου Ελληνισμού του Ποταμιού. Γιατί όπως έλεγε: «κάθε ελληνική κοινότητα που ξεπηδάει στο χάρτη του κόσμου, είναι για μάς, εδώ στην Αθήνα πηγή δύναμης και ελπίδας».
...

View on Facebook

3 months ago

Σπυρίδων Μουρούτσος

#topotami ...

View on Facebook

Eğer birlik ve beraberlik, sevgi, hoşgörü ve barış fırsatıysa, Ramazan Bayrami Mübarek olabilir #RamazanBayramınızMuebarekOlsun.
#Ειρήνη & #υγεια σας εύχομαι κάθε μέρα να είναι χαρούμενη όπως αυτή ημέρα της γιορτής σας! Χρόνια Πολλά & καλο σεκερ #μπαϊράμι!
...

View on Facebook